(DK) Erasmus+

  •  

Erasmus+ Key Action 1 (2015-2017)

10iCampus har fået godkendt en ansøgning om EU-midler gennem Erasmus+ til et Key Action 1 projekt med titlen "Synergi i sprogundervisningen" til at efteruddanne vores sproglærere og er finansieret af EU. Det er et toårigt forløb, hvor vores engelsk- og tysklærere skal på kursus to gange - den ene hvor sproget især skal styrkes og den anden med fokus på kultur- og samfundsforhold. Engelsklærere har været i Bath i England, på Malta og i Edinburgh i Skotland. Tysklærerne har været i München i Tyskland. Dette er et fantastisk projekt, og alle sproglærere er kommet hjem med energi og nye faglige vinkler, som kan bruges i sprogundervisningen.

Erasmus+ Key Action 2 (2015-2017)

10iCampus fik i juni 2015 godkendt en Erasmus+ Key Action 2 ansøgning, som er et strategisk partnerskab mellem lande fra andre EU-programlande finansieret af EU.

Målet er at styrke kvaliteten af uddannelse på tværs af landegrænser og fremme transnationalt og europæisk samarbejde på alle niveauer inden for uddannelsesverdenen. Vores projekt har titlen ”Contemporary Literacy in Contemporary Kids (C.L.I.C.K.), hvilket tager sit udgangspunkt i elevers tilgang til det at gå i skole. Delemnerne er politik, demokrati, IT, teknologi m.fl. Samtidig er der også sociale mål omkring det at bo sammen og ”gå i skole” sammen med andre nationaliteter. 10iCampus’ projekt er et partnerskab med Estland - Portugal - Rumænien - Spanien - Tyrkiet og Danmark.

Projektet varer to år og består af møder mellem landene. - I februar i 2016 besøgte to elever fra international linje sammen med to lærere en skole i Porto i Portugal, hvor vi i fællesskab arbejdede med emnet teknologi. Og i oktober 2016 var tre elever og tre lærere i Rumænien i byen Falticeni i Suceava-provinsen, hvor emnet var medier. 

Uge 13 2017

I uge 13 2017 kommer alle fem lande til Danmark for at besøge 10iCampus. Der kommer ca. 2 elever fra hvert land og to lærere fra hvert land. Lærerne skal bo på hotel og eleverne skal bo privat indkvarteret hos værtsfamilier. Hvis du vil læse mere om besøget i uge 13, kan du gøre det under "Internationalt besøg i uge 13".

Du kan se mere om selve projektet på hjemmesiden: http://clickerasmusplus.eu

Projektet afsluttes i juni 2017 hvor lærerne skal deltage i et evaluerende møde i Spanien.