Fagenes Fest

Fagenes Fest

Print
14.08.15

Introugens sidste dag i uge 33 var døbt: Fagenes fest – dvs. at de 6 klasser indbyrdes konkurrerede inden for de tre faggrupper: Dansk, engelsk og matematik.

Der blev gået voldsomt til den fra alle elevernes side – en af opgaverne var at forme 10iCampus  med deres kroppe – alle elever i klassen skulle være involveret – spændende var det at se, hvordan samarbejdet blomstrede på fliserne foran Campus. VUC eleverne må have fået sig et stille grin, da de kunne sidde og kigge ud på dysten.

I matematik blev eleverne sendt på små opgaver ud fra en elektronisk guide, og i engelsk fik man små opgaver, hvor man på engelsk fik en  beskrivelse på de rum man skulle finde dels på skolen og dels i lokalområdet  - der skulle tages sjove selfies - en dag i samarbejdets tegn.

På mandag starter så den almindelige hverdag med alle fagene. Tirsdag er der dog fælles Karlsgårde dag – den sidste gnist af fælles intro  i denne omgang. Dagen blev afsluttet med udfyldelse af mål og delmål i forhold til et program, der hedder Uddannelsesparat.dk – et it- program som vil følge den enkeltes mål og indsats gennem hele året i 10iCampus - Det er også det program, der vil være udgangspunkt  for skole-/hjemsamarbejdet i forhold til den enkeltes valg og muligheder for Ungdomsuddannelse.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Gå tilbage til oversigten over nyheder