Introforløb

Introforløb

Print
11.08.15

Afdelingsleder Lis Boe-Hansen tog mandag morgen personligt imod 166 spændte nye elever til 10iCampus- skoleåret 2015-16. Eleverne blev sat sammen i klasser, og blev der efter foreviget på et fælles foto på trappen foran bygningen. Hele første uge står i Introugens tegn. Introforløbet slutter med en fælles tur til Karlsgårde tirsdag den 18. august

Hun lagde i sin velkomsttale på Store torv især vægt på at byde velkommen til  elever til den nye klasse 10+, som har 9 elever. Alle elever er sent ankomne tosprogede, som nu skal have base på 10iCampus under ledelse af lærer Maria Vennike, som netop er ansat på 10iCampus. 10+ er organiseret i tråd med de andre tosprogsklasser på Brorsonskolen, men ligger i ungdomsmiljøet på 10iCampus. Et tiltag vi forventer os rigtig meget positivt ud af.

 

Hele den første uge står i introens tegn - Tirsdag er der temadag, og onsdag/torsdag er der normalt skema med intro i alle fag - fredag  er der fagenes fest, hvor der konkurreres på tværs af holdene i de tre hovedfag - dansk, engelsk og matematik.

  •  
Gå tilbage til oversigten over nyheder